Tökéletlen család

Egy család botladozásai a gyermeknevelés útvesztőiben

Intro

2019. március 26. 12:32 - TökeletlenCsalad

Ha te is egy vagy a sok százezer szülő közül akik napi szinten osztják meg tökéletes családjuk minden momentumát az interneten fellelhető összes csatornán akkor ez a blog NEM NEKED SZÓL!

Ha teljes meggyőződésed, hogy az egyetlen üdvözítő út egy gyermek felnevelésére az, és csakis az amelyet Te követsz, akkor ez a blog NEM NEKED SZÓL!

Ha a saját hitrendszeredet úgy posztolod a kismamás csoportok legmélyebb bugyraiban, mint ha az legalább egy 10 éves kutatás eredménye lenne, akkor ez a blog NEM NEKED SZÓL!

 


Ha az életed a gyermek érkezésével teljesen a feje tetejére állt, és úgy érezted/érzed napi szinten a túlélésért küzdesz, akkor ez a blog NEKED SZÓL!

Ha rendszeresen örlődtél a gyereksírás, kialvatlanság és kakis pelusok bermuda háromszögében, akkor ez a blog NEKED SZÓL!

Ha szeretnéd olvasni egy tökéletlen család mindennapi küzdelmeinek, örömeinek, sírva kacagásainak, aggodalmainak igaz, őszinte és kendőzetlen történetét, akkor ez a blog NEKED SZÓL!



Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tokeletlencsalad.blog.hu/api/trackback/id/tr7414716985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása